Over ons

Computerhulp aan huis Boxtel is een jonge en dynamische onderneming die allerlei computer en netwerk gerelateerde problemen oplossen voor de thuisgebruiker. Zoekt u naar een zakelijke oplossing? Klik dan hier!

Wie zijn wij

Computerhulp aan huis Boxtel is een bedrijf dat ruim ’20 jaar’ ervaring heeft in het oplossen van computer en netwerk gerelateerde problemen. We doen dit bij je thuis of op afstand in Boxtel en omstreken.

Wij werken elke dag met veel plezier en met passie om jou als klant tevreden te houden. Dit doen we door duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken.

Image

No Cure No Pay

Wij vinden dat elke computer, laptop, tablet, smartphone en (draadloos) netwerk altijd naar behoren moet werken en dat je hier zo min mogelijk omkijken naar moet hebben.

Wij houden niet van ‘addertjes onder het gras‘ principe. wij werken op ‘No Cure No Pay’ basis en met vaste prijzen. Als wij jouw probleem niet kunnen oplossen dan hoef je bij ons als klant ook niks te betalen.

Image

Hoe zijn wij bereikbaar?

Het eerste contact moment zal altijd verlopen via de telefoon, e-mail of via de chat functie op onze website. Dit zijn de 3 manieren waarop wij bereikbaar zijn.

Daarna bekijken we of we het probleem direct kunnen oplossen of dat we hier een afspraak voor maken.

Image

Wij zijn trots op onze cijfers

20+jaar actief
150+dagelijks tevreden gebruikers
350+apparaten in beheer

Wat zeggen onze klanten over ons?

Computerhulp aan huis Boxtel lost problemen snel en vakkundig op en dit ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Michel van Computerhulp aan huis Boxtel heeft mijn apparaten in beheer. Ik ben totaal ontzorgd. Meer dan dit heb ik niet nodig!

Wij hebben een maandelijks abonnement voor onze apparaten en netwerk afgesloten en we zijn meer dan tevreden.